Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Okullar Arası Taekwondo Yıldızlar Grup Müsabakaları Yarı Final müsabakaları gerçekleştirildi. 

Kütahya’da Vefa Mahallesi’nde temizlik sürüyor Kütahya’da Vefa Mahallesi’nde temizlik sürüyor


Kütahya ev sahipliğinde Dumlupınar Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada sporcular Türkiye finalleri için ter döktü. 
Kütahya Taekwondo İl Temsilcisi Fatih Akpınar, turnuva hakkında bilgiler verdi. 


Kütahya’ya 21 ilden 451 sporcunun turnuva için geldiğini belirten Akpınar, kentte böyle güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. 

Kütahya’da 451 Sporcu Türkiye Finalleri Için Yarıştı

Dünya şampiyonu olacak sporcuların bu sahalardan çıktığını aktaran Akpınar, turnuva boyunca mücadele eden sporculara ve hakemlere teşekkür etti. 

Kütahya olarak her zaman bu tür turnuvaları yapmaya hazır olduklarını bildiren Akpınar, taekwondo sporuna olan ilginin de her geçen arttığını dile getirdi.

Kütahya’da 451 Sporcu Türkiye Finalleri Için Yarıştı 3


Kütahya’da 451 Sporcu Türkiye Finalleri Için Yarıştı 4

Muhabir: Berr Celis Aslan Nurcan Günay