Kütahya’nın Fatih Mahallesi’nde çevre temizliğine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Mahalle genelinde sokak aralarında ve ana yollarda biriken yaprak, çöp ve çeşitli atıklar toplandı. Günlük yaşamı olumsuz etkileyen dağınık görüntünün giderilmesi amaçlanırken, temizlik çalışmaları mahalledeki farklı noktaları kapsayacak şekilde yürütüldü.

Kütahya Fatih Mahallesi’nde Temizlik Çalışması Yapıldı (3)

SOKAKLAR VE KALDIRIMLAR ELDEN GEÇİRİLDİ

Yapılan çalışmalar kapsamında sokaklar süpürüldü, kaldırım kenarlarında biriken atıklar temizlendi. Özellikle yol dipleri ve bina çevrelerinde toplanan yaprak ve küçük çöpler alandan uzaklaştırıldı. Temizlik sonrası mahallede daha düzenli bir görünüm oluştu.

Kütahya Fatih Mahallesi’nde Temizlik Çalışması Yapıldı (5)

ORTAK KULLANIM ALANLARI DÜZENLENDİ

Fatih Mahallesi’nde bulunan ortak kullanım alanları ve yaya geçiş noktaları da temizlik çalışmasına dâhil edildi. Sokak köşeleri ve dar alanlarda yapılan temizlikle birlikte, mahalle genelinde daha temiz ve kullanılabilir bir ortam sağlandı.

Kütahya Valisi Işın, Bakan Yardımcısı Çelik’i ziyaret etti
Kütahya Valisi Işın, Bakan Yardımcısı Çelik’i ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Kütahya Fatih Mahallesi’nde Temizlik Çalışması Yapıldı (2)

Muhabir: Bünyamin DOĞAN