Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, dört günlük aranın ardından çalışmalarına yeniden başladı.

SARI-KIRMIZILILAR, KEMERBURGAZ'DA İLK ANTRENMANINI YAPTI

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, sarı-kırmızılı ekip Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde antrenmanlarını sürdürdü.

Belediye Kütahyaspor takımları Başkan Kahveci ile buluştu Belediye Kütahyaspor takımları Başkan Kahveci ile buluştu

Antrenman, salon çalışmalarında aktivasyon ve core egzersizleriyle başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular, pas ve top kapma çalışmaları yaptı. Günün sonunda ise dar alanda oynanan çift kale maç ile antrenman tamamlandı.

GALATASARAY DERBİ İÇİN TEMPOYU ARTIRACAK

Galatasaray, zorlu Beşiktaş derbisine yönelik hazırlıklarını yarın saat 17.15’te yapacağı antrenmanla sürdürecek. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde takımın taktik çalışmalarına ağırlık vermesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de zirve yarışını sürdürmek için Beşiktaş deplasmanında galibiyet hedeflerken, derbi öncesinde yoğun bir hazırlık programı uyguluyor.

Editör: Bünyamin Doğan