Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Genel Müdür Güner, yöneticilerle buluştu

Kütahya’ya karne törenine katılmak

Kütahya’ya karne törenine katılmak için gelen Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner ve Özel Öğretim Kurumları Eğitim Politikaları Daire Başkanı Kadir Burak Salimoğlu eğitim politikalarına dair çeşitli istişarelerde bulundu.

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner ve Özel Öğretim Kurumları Eğitim Politikaları Daire Başkanı Kadir Burak Salimoğlu, Kütahya’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kütahya’da Genel Müdür Güner yöneticilerle buluştu

Ziyaretler kapsamında Güner, Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek yönetici, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

MİLLİ EĞİTİM YÖNETİMİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güner, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdür Hasan Başyiğit, millî eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle bir araya gelerek kentteki eğitim öğretimle ilgili bilgi aldı.

Kütahya’da Genel Müdür Güner yöneticilerle buluştu

Özel öğretim kurumlarının kurucu ve yöneticileri ile buluşan Güner, Bakanlığa bağlı olarak faaliyet gösteren özel yurtların yöneticileriyle  istişare toplantısı gerçekleştirdi.