Kütahya'da evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 69 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Yıldırım için arama çalışması başlatıldı.

Okmeydanı Mahallesi'nde ikamet eden Yıldırım, dün henüz belirlenemeyen nedenle evinden ayrıldı.

Kütahya’da traktörden çıkan kıvılcım tarlaları yaktı
Kütahya’da traktörden çıkan kıvılcım tarlaları yaktı
İçeriği Görüntüle

Yıldırım'ın geri dönmemesi üzerine endişelenen ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.

ARAMA ÇALIŞMALARI 3 MAHALLEDE YOĞUNLAŞTI

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, AFAD ve MEB AKUB ekipleri, vatandaşların da desteğiyle arama çalışması başlattı.

Emniyet mensuplarınca yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde, yaşlı adamın kent merkezine inmediği tespit edildi. Bunun üzerine arama faaliyetleri, Okmeydanı, Gültepe ve Sultanbağı mahalleleri ile çevresindeki arazi kesiminde yoğunlaştırıldı.

Kütahya’da Kayıp Alzheimer Hastası Adam Aranıyor (1)

SAĞ KOLU ALÇILI VE YALIN AYAK

Daha önce hiç kaybolmadığı öğrenilen Yıldırım'ın zayıf yapılı, yaklaşık 1,65 metre boyunda olduğu, sağ kolunun bilekten dirseğe kadar alçıda bulunduğu, üzerinde mavi tişört ile lacivert pijama yer aldığı ve ayağında ayakkabı bulunmadığı belirtildi.

Ekiplerin bölgedeki arama çalışmaları devam ederken, kayıp adamın ailesi Yıldırım'ı gören veya yerini bilen vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ya da 0543 213 49 50 numaralı telefona bilgi vermesini istedi.

Kütahya’da Kayıp Alzheimer Hastası Adam Aranıyor (6)


Kütahya’da Kayıp Alzheimer Hastası Adam Aranıyor (5)


Kütahya’da Kayıp Alzheimer Hastası Adam Aranıyor (4)


Kütahya’da Kayıp Alzheimer Hastası Adam Aranıyor (3)


Kütahya’da Kayıp Alzheimer Hastası Adam Aranıyor (2)


Kütahya’da Kayıp Alzheimer Hastası Adam Aranıyor (1)-1

Muhabir: Bünyamin DOĞAN / Ebrar CİN