Kütahya’da sağlık çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen iftarda buluştu. Programa Vali Musa Işın da katıldı. 

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar programında sağlık çalışanları bir araya geldi. 

Vali Musa Işın iftar etkinliğinde sağlık personelini yalnız bırakmadı. 

Programda konuşan Vali Işın, son yıllarda sağlık alanında önemli ilerlemeler kaydedildiğini söyledi. 

Sağlık hizmetlerinin kalitesinin önemli ölçüde yükseldiğini belirten Işın, “Sağlık hizmeti vatandaşlarımıza daha erişilebilir hale gelmiştir. Bu başarıda, değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın özverili çabalarının büyük payı bulunmaktadır.” diye konuştu. 

Kütahya’da maaş promosyonunda Türkiye rekoru kırıldı Kütahya’da maaş promosyonunda Türkiye rekoru kırıldı

Kütahya’da Sağlık Çalışanları Iftarda Bir Araya Geldi 1

“FEDEKARCA ÇALIŞTIĞINIZA ŞAHİDİZ”

Sağlık çalışanlarının özverili çabalarına dikkat çeken AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “İyi ki varsınız, hakkınız ödenmez. Bizler sizin gece gündüz demeden nasıl fedakârca çalıştığınıza şahidiz. Rabbim sizden razı olsun.” dedi. 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI HER ZAMAN EN ÖNDE YER ALDI”

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, sağlık çalışanlarının özverili mücadelesine vurgu yaparak, “Sağlıkçılar büyük bir görev aşkıyla çalışmaktadırlar. Yaratılmış en güzel varlık olan insana hizmet etmekteyiz. Ülkemizde yaşanan her felakette, her zorlukta sağlık çalışanlarımız en önde yer aldı ve almaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı. 

Kütahya’da Sağlık Çalışanları Iftarda Bir Araya Geldi 2

Kaynak: Haber Merkezi