Kütahya’da köy okullarında öğrenci ve öğretmenlerle buluşan Müdür Başyiğit, okulların eksikleri ve talepleri yerinde dinledi.  İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, kentteki köy okullarını ziyaret etmeye devam ediyor.  Bu kapsamda, Başyiğit ve beraberindeki heyet Enne İlkokulu’nu ziyaret etti.  Öğrencilerle buluşan ve sohbet eden Başyiğit, kitap okuma, hedef belirleme gibi tavsiyelerde bulundu. 

Eğitim hayatında edinilen tecrübelerin ve bilgi birikimlerinin gelecekteki hayatta her zaman insana fayda sağladığını belirten Başyiğit, öğrencilere okul çağında her zaman bilgi dağarcıklarını geliştirmeleri gerektiğini bildirdi.

YKS sonrası 15 dakika kuralı yeniden tartışılıyor
YKS sonrası 15 dakika kuralı yeniden tartışılıyor
İçeriği Görüntüle

Sınıf ziyaretlerinin ardından okul ve çevresinde incelemelerde bulunan Başyiğit, okuldaki eksiklikler konusunda okul yöneticilerinden bilgi aldı.

Kütahya’da köy okulları yerinde incelendi 

Kaynak: HABER MERKEZI