Kütahya’da DMD kas hastası Metehan için, bir araya gelen kadınlar şalvar gecesinde hem eğlendi hem yardım topladı.

TÜİK açıkladı: Eylülde trafiğe kayıtlarda düşüş yaşandı
TÜİK açıkladı: Eylülde trafiğe kayıtlarda düşüş yaşandı
İçeriği Görüntüle

Kütahya’da DMD kas hastası Metehan Selvi’ye yardım ve destek kampanyaları sürüyor.

Bu kapsamda Perli Mahallesi kadınları, şalvar gecesi etkinliği gerçekleştirdi.

Mahalle sakinlerinin yanı sıra farklı kesimlerden katılımın olduğu gecede esnaf ve vatandaşlardan da destek geldi.

Etkinliğin düzenlenmesinde öncü olan Zülfiye Diker ve Emine Durgun’a teşekkür eden kadınlar, müzik ekibine, çay ocağında görev alan kişilerin emeklerinin büyük olduğunu dile getirdi.

Gecede bir çocuğun umuduna ortak olmak için el ele verildiği ve her desteğin önemine dikkat çekildi.

Kütahya’da Kadınlardan Metehan Için Destek Gecesi (3)

“YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gecede konuşan anne Ümran Selvi, geceyi düzenleyen ve yardım eden herkese teşekkür etti.

Metehan’ın yardım kampanyasında son günler kaldığını belirten Selvi, “Bu kapsamda tüm vatandaşlara Metehan’ın yardım kampanyasını paylaşmasını istiyorum. Böyle daha çok insana ulaşırız ve inşallah kampanyayı tamamlayabiliriz.” dedi.

Kütahya halkının her zaman Metehan’ın yanında olduğunu bildiren Selvi, kampanyanın bitmesine kısa bir zaman kaldığını ifade etti.

Muhabir: Ebrar Cin