Kütahya’da hayırsever iş insanlarının Gazze için destek kampanyaları hız kesmiyor.
Bu çerçevede Çiniciler Kooperatifi’nde kadife kutu imalatı yapan işyeri sahibi İsa Duman, 15 Eylül’de başlattığı kampanyada toplanan parayı Gazze için Kızılay’a teslim etti.
Eylül ayının sonuna kadar süren 15 günlük kampanya ile ilgili Ekspres Haber’e konuşan İsa Duman, kampanya çerçevesinde yaklaşık 100 bin liranın toplandığını söyledi.
Kütahya’da kampanya ile ilgili çok dönüşlerin olduğunu vurgulayan Duman, tanıyan dostlarının yanı sıra halkın da büyük destek verdiğini dile getirdi.
İnsanların kampanyaya destek için işletmeden alışveriş yapmaya geldiğini anlatan Duman, “Alışveriş yapanlar kadar sadece yardımda bulunanlar da oldu. Bu süreçte toplam yaklaşık 100 bin lira para toplandı.” dedi.

“TÜM GELİRİMİZİ GAZZE’YE GÖNDERDİK”
30 Eylül’de kampanyanın sona erdiğini bildiren Duman, toplanan tüm yardım paralarının Kızılay Kütahya Şubesi’ne teslim ettiklerini ifade etti.
Kızılay’dan en kısa sürede yardımların yerine ulaştırıldığına dair bilgilendirmenin geleceğini aktaran Duman, “Kampanyamız çerçevesinde satılan hiçbir üründen kar ve maliyet almadık. Örnek veriyorum bir fincan takımını 600 liraya verdik. Bu miktarı olduğu gibi Gazze'ye destek için gönderdik. İnsanlarımızdan çok güzel geri dönüşler aldık. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.







