Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi Gevran Caddesi’nde yaşanan olayda, alkollü olduğu öğrenilen E.V. adlı şahıs, elinde satırla çevreye tehditler savurarak esnaf ve vatandaşlara saldırdı. Sözlü hakaretlerle başlayan gerginlik, E.V.'nin satırla saldırmasıyla büyüdü ve 1'i ağır olmak üzere 4 esnaf yaralandı.

Kütahya’da trafo yangını paniğe neden oldu
Kütahya’da trafo yangını paniğe neden oldu
İçeriği Görüntüle

Polis Müdahale Etti, Saldırgan Ayağından Vuruldu

Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri, saldırıyı durdurmak için müdahalede bulundu. Polislerin uyarısına rağmen elindeki satırı bırakmayan ve saldırgan davranışlarını sürdüren E.V., kontrol altına alınamayınca ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır'da satırla saldıran bir kişi 4 esnafı yaraladı

Yaralılar ve Saldırgan Hastaneye Kaldırıldı

Olayda yaralanan 4 esnaf ile saldırgan E.V., sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA