Gençlerle söyleşide bir araya gelen Vali Ali Çelik, öğrencilere eğitim hayatı hakkında bilgiler verirken aynı zamanda geleceğe dair tavsiyelerde bulundu ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Vali Ali Çelik, Türkiye Gençlik Vakfı Kütahya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Kadim Vakfı konağında düzenlenen söyleşiye Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kadim Vakfı ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay da katıldı. Vali Çelik, öğrencilere eğitim hayatı hakkında bilgiler verirken aynı zamanda geleceğe dair tavsiyelerde bulundu ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Çelik, söyleşide emeği geçenlere teşekkür etti.

18 şehirde uzaktan eğitim kararı: Salgın ve kirlilik
18 şehirde uzaktan eğitim kararı: Salgın ve kirlilik
İçeriği Görüntüle
Vali Çelik, öğrencilerin sorularını yanıtladı Vali Çelik, öğrencilerin sorularını yanıtladı Vali Çelik, öğrencilerin sorularını yanıtladı Vali Çelik, öğrencilerin sorularını yanıtladı

Muhabir: Talha Ünver