Uşak’ın Banaz ilçesinde 5 Nisan’da meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün kafasında mermi çekirdeği bulundu. Olay, bölgede şaşkınlıkla karşılanırken, jandarma ekipleri cinayet şüphesiyle soruşturma başlattı.
ŞARAMPOLE DEVRİLDİ
İsmail Vural (44) idaresindeki 64 AAR 433 plakalı otomobil, Ovacık köyü yakınlarında şarampole devrildi. Kazanın ardından otomobil, bir kaya ve ağaca çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan sürücüyü Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Ancak, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden İsmail Vural, 8 Nisan’da hayatını kaybetti.
OTOPSİ SONUÇLARI ŞOK ETTİ
Vural’ın hastanede yapılan otopsisinde, sürücünün kafasında bir tabanca mermisinin bulunduğu tespit edildi. Bu durum, olayın kazadan çok daha karmaşık bir boyuta evrilmesine neden oldu. Kazanın ardından başlatılan soruşturma, cinayet şüphesiyle devam ediyor. Jandarma ekipleri, Vural’ın nasıl vurulduğunu ve merminin kazayla nasıl ilişkilendirilebileceğini araştırıyor.
CİNAYET ŞÜPHESİYLE SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Uşak’ta şok edici bir gelişme yaşanırken, soruşturma devam ediyor. Jandarma, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde durarak, daha fazla delil ve tanık arayışına girdi. Kazanın, alışılmadık bir şekilde gelişmesi, tüm bölgede merakla takip ediliyor.
Uşak’ta yaşanan bu trajik olay, hem trafik güvenliği hem de cinayet soruşturmasıyla ilgili büyük bir dikkat çekiyor. Kazanın ardından soruşturmanın nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.