Kütahya’da hakiki döner lezzeti her hafta Cumartesi günü Baştaş Grup bünyesinde müşterilerini ağırlayan Etusta’da vatandaşlarla buluşuyor.

Kütahya’da kaçakçılara darbe üstüne darbe
Kütahya’da kaçakçılara darbe üstüne darbe
İçeriği Görüntüle

Kütahya’da Baştaş Grup bünyesinde hizmet veren Etusta, lezzet yelpazesine eklediği et döner ile vatandaşların ilk tercihi oldu.

Ünlü döner ustası Şeref Çetin, her hafta sonu Etusta müşterilerine bu lezzeti sunuyor. Yoğun talep gören et döner için servis saat 12’de başlarken akşam 18.30’da sona eriyor.

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde dönercilik yapan Şeref Çetin, Etusta’da müşterilerin tercih listesinde ilk sırada yer alan et dönerin sırrını Kütahya Ekspres Haber’e anlattı. Yaklaşık 5 aydır Et Usta’da her Cumartesi bu lezzeti Etusta müşterilerine sunan Çetin, “Dönerimize gösterilen yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. En lezzetli güzel et döneri vatandaşların beğenisine, damak tadına sunuyoruz.” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZ YORULMASIN DEDİK, ET USTA’YA GELDİK”

Et dönerin lezzetini tadan vatandaşların en büyük referansları olduğunu vurgulayan Çetin, en büyük reklamın insanların birbirine bu lezzeti tavsiyesi olduğunu söyledi. Pazarlar ilçesinde et döneri her gün servis ettiklerini aktaran Çetin, insanların ilçeye kadar yorulmaması için Etusta’da bu hizmete başladıklarını ifade etti.

Et dönerde ülke genelinde bir isim oluşturduklarını belirten Çetin, “Esas mesleğim kasaplık. Dolayısıyla burada etin döner olabilecek kısımlarını seçmek önemli. Bizde elimizden geldiğince buna dikkat ediyoruz. Döner etimizde dana butun üçlü setini, yüzde 20 kuzu döş, yüzde 5-6 kuyruk yağını tercih ediyoruz ve tabii özel bir sosla marina yapıyoruz ve güzel bir lezzet oluşuyor.” diye konuştu.

Kütahya’da Meşhur Dönerci Şeref Çetin, Her Hafta Etusta'da4

“CUMARTESİ GÜNLERİ ORTALAMA 250 KİŞİYİ AĞIRLIYORUZ”

Etusta’da her hafta Cumartesi günü et döner yemeye yaklaşık 250 kişinin geldiğini bildiren Çetin, “Misafirlerimize en iyi hizmeti ve lezzeti sunmak için çalışıyoruz. Cumartesi günleri 55-60 kilogram civarda bir döner takıyoruz. Yaklaşık 4-5 saat içinde bitiyor ve akşam servisine çok kalmıyor. Tüm vatandaşlarımızı et döner lezzetimizi tatmaya Etusta’ya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kütahya’da Meşhur Dönerci Şeref Çetin, Her Hafta Etusta'da3

Kütahya’da Meşhur Dönerci Şeref Çetin, Her Hafta Etusta'da2

Muhabir: Yaşar SARI - Nurcan GÜNAY