Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yaşanan silahlı olayda 5 kişi hayatını kaybetti.

İlçede birbirleriyle bağlantılı olduğu değerlendirilen iki farklı noktada ortaya çıkan olay, bölgede büyük hareketliliğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne silahla yaralama ihbarı yapılması üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

İhbarın ardından çevrede araştırma başlatan ekipler, Ayazini köyü mevkisinde 3 kişinin silahla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

Çalışmalarını sürdüren ekipler, Kıyır köyü mevkisinde de 2 kişinin cansız bedenine ulaştı. İki ayrı noktada bulunan 5 kişinin öldürülmesine ilişkin olayların birbiriyle bağlantılı olduğu değerlendiriliyor.

Kütahya’da otomobil bisiklete çarptı, çocuk yaralandı
Kütahya’da otomobil bisiklete çarptı, çocuk yaralandı
İçeriği Görüntüle

KÜTAHYA DAHİL ÇEVRE İLLERDE ARANIYORLAR

Olayın aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için Afyonkarahisar'ın yanı sıra Kütahya başta olmak üzere çevre illerde de çalışma yürütüyor.

Olay yerlerindeki incelemeler ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Afyonkarahisar (1)


Afyonkarahisar'da Kan Donduran Olay 5 Kişi Silahla Öldürülmüş Halde Bulundu


Afyonkarahisar'da Kan Donduran Olay 5 Kişi Silahla Öldürülmüş Halde Bulundu (4)

Kaynak: AA