Karabük'te Ankara istikametine seyir halinde olan 61 ACT 699 plakalı tır ile 34 GRU 327 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza, Karabük Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yoldan çıkarak refüje savruldu.

Kazanın bildirilmesi üzerine sağlık, polis, jandarma, itfaiye, AFAD ve Karayolları ekipleri bölgeye sevk edildi.

Tırla Otomobil Çarpıştı 3 Ölü, 2 Yaralı

3 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı

Budamak için çıktığı ağaçta fenalaşıp hayatını kaybetti Budamak için çıktığı ağaçta fenalaşıp hayatını kaybetti

Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda otomobilde bulunan Esra Uluışık (45), Berfin Uluışık (24) ve Kübra Uluışık'ın (35) hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan sürücü Aziz Uluışık (53) ve Feride Uluışık (65) ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla İlgili İnceleme Sürüyor

Hayatını kaybeden üç kişinin cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Kaza nedeniy

Kaynak: AA