Kütahyaspor’un üst üste aldığı beşinci galibiyetin ardından Vali Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı’dan destek mesajları geldi.

TFF 3. Lig 4 Grup’ta mücadele eden Kütahyaspor, ligin 9. Haftasında evinde Altay’ı ağırladığı maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Ligde üst üste aldığı 5 galibiyetle moral depolayan Kütahyaspor, kalesini de bu maçlarda gole kapattı.

Maç sonunda Vali Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ve Kütahyaspor Başkan Vekili Levent Güven, Ekspres Haber’e konuştu.

Kütahya’da engellilere tekerlekli sandalye desteği
Kütahya’da engellilere tekerlekli sandalye desteği
İçeriği Görüntüle

“İNŞALLAH BU YIL 2. LİG’E ÇIKACAĞIZ"

Bu yıl iyi bir takımın kurulduğunu belirten Vali Musa Işın, yönetim düzeyinde de başarılı bir yönetimin işbaşında olduğunu söyledi.

Oyuncuların motivasyonunun üst düzey olduğunu vurgulayan Işın, “Şu anda iyi durumdayız. İnşallah bu başarımızı lig sonuna kadar devam ettireceğiz. Kütahyaspor'dan ikinci lige geçmesini bekliyoruz. Yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla bunu hak ediyoruz.” Diye konuştu.

“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİYORUZ”

Kütahyaspor’u aldığı galibiyet dolayısıyla tebrik eden AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, bu sene şampiyonluk yılı olacağına inandığını dile getirdi.

“Bu sene o sene olsun diyoruz.” diyen Bayırcı, şunları kaydetti:

“Çünkü malumunuz yıllardır Kütahyaspor'umuz hep playofflarda, son maçlarda bir üst lige çıkma şansını kaybediyor. Bu sene de hakikaten güzel bir takımla kuruldu. İyi oynuyoruz, inşallah bu şekilde devam edersek de günün sonunda şampiyonlukla taçlandıracağız. Biz de elimizden gelen gayreti, desteği verme noktasında çaba sarf ediyoruz.”

“KALEMİZİ GOLE KAPATTIK”

Çok güzel bir galibiyet aldıklarını aktaran Kütahyaspor Başkan Vekili Levent Güven, Altay’ın marka değeri yüksek bir takım olduğunu kaydetti.

Son beş maçtan galibiyetle ayrıldıklarını vurgulayan Güven, "Bu çok önemli ve kalemizi gole kapatarak aldık. Takım sürekli üzerine koya koya gidiyor ve form seviyesi sürekli yükseliyor. Bundan dolayı da ayrı bir keyif duyuyoruz.”


Muhabir: Bünyamin DOĞAN