KUTSO Aralık ayı Meclis toplantısında odanın gerçekleştirdiği proje ve çalıştaylar konuşuldu. Yeni üyelere beratları verildi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ocak ayı Meclis toplantısı düzenlendi.

Oda binasında gerçekleştirilen toplantıya KUTSO’nun hayata geçirdiği ve devam ettiği projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda konuşan KUTSO Başkanı Esin Güral Argat, teknopolitik çağ ve küsel dönüşüm sürecinde Türkiye’nin konumu ile ilgili konuştu.

RAPORLAR MECLİS’E SUNULDU

Aralık ayı raporunu paylaşan KUTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu, oda 2025 Takvim Yılı Bilançosu ve Kesin Hesaplarını ve kayıtlarda askı durumunda olan ve vergi kayıtları kapalı bulunan üyelerin kayıtlarının silinmesi teklifini sundu.

Kutso’da Yeni Üyeler Beratlarını Aldı

Kütahya’daki çiftçi ve tarım alanı sayısı açıklandı
Kütahya’daki çiftçi ve tarım alanı sayısı açıklandı
İçeriği Görüntüle

Toplantıda faaliyet raporu, hesap inceleme raporu ve 2025 yılı kesin hesap raporları hakkında bilgiler verildi.

YENİ ÜYELERE BERATLARI VERİLDİ

Akran zorbalığı ve kadın cinayetlerinin konuşulduğu toplantıda Altıntaş ilçesinde düzenlenen çalıştay aktarıldı.

KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere beratların verildiği toplantı gündem maddelerinin oylanmasıyla sona erdi.

Kutso’da Yeni Üyeler Beratlarını Aldı 1

Kaynak: Haber Merkezi