Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) meslek komitesi toplantısında etüt merkezi hizmetleri hakkında bilgilendirildi.
KUTSO Ekim ayı meslek komiteleri toplantısı gerçekleştirildi.
Oda binasında düzenlenen toplantıya KUTSO Başkanı Esin Güral Argat, meclis ve yönetim kurulu üyeleri, meslek komitesi başkanları ve üyeleri katıldı.
Gündem maddelerinin değerlendirildiği toplantıda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Genel Sekreteri Ali Şenol ve ABİGEM Direktörü Enerji Ölçme ve Doğrulama Uzmanı Bayram Çakmak, ABİGEM A.Ş. Enerji Verimliliği Etüt Merkezi hakkında sunum yaptı.

Sunumda, enerji verimliliği mevzuatı, yükümlülükler, enerji yöneticisi görevlendirme zorunluluğu, enerji tüketim bildirimi, etüt süreçleri ve ISO 50001 Enerji Yönetim Toplantının “İçimizden Bir Ses” bölümünde, 7. Meslek Komitesi Üyesi Oktay
Kıvanç “Anka Serigrafi” firmasını tanıttı.
Kıvanç, Kütahya’da cam boyası üretimiyle faaliyet gösteren Anka Serigrafi’nin, beyaz eşya, mobilya, otomotiv ve güneş enerjisi sektörlerine yenilikçi çözümler sunduğunu dile getirdi.




