Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlallerinin önüne geçmek amacıyla denetimlerine devam ediyor.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen denetimler, özellikle kent merkezindeki Merkez Sokak ve çevresinde yoğunlaştırıldı.

Denetimlerde sürücülerin ehliyet ve ruhsat kontrolleri yapılırken, yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden motosiklet sürücüleri ile modifiyeli araçlar tespit edildi.

Ayrıca alkollü araç kullanımı, sigortasız ve eksik evraklı araçlar da kontrol edildi.

Trafik güvenliğini tehlikeye atacak şekilde araç üzerinde teknik değişiklik yapan sürücülere idari para cezası uygulandı.

Kütahya’da otomobil evin duvarına çarptı: 1 ölü
Kütahya’da otomobil evin duvarına çarptı: 1 ölü
İçeriği Görüntüle

Denetimler kapsamında ehliyetsiz araç kullanan, yasal sınırın üzerinde gürültü çıkaran ve kurallara uymayan sürücüler hakkında işlem yapıldı.

Muhabir: Bünyamin DOĞAN