Kütahya İl Emniyet Müdürü Osman Elbir, minik öğrencileri ağırladı. Miniklerle sohbet eden Elbir, çeşitli hediyelerde bulundu.

Hediye Güral Anaokulu öğrencileri, 10 Nisan Polis Haftası kapsamında İl Emniyet Müdürü Osman Elbir’i ziyaret etti.

Öğrencilere şeker ikramında bulunan Elbir, küçüklerin polislik mesleği ile ilgili merak ettiği soruları yanıtladı.

Çocukların geleceğin emanetçileri olduğunu belirten Elbir, ziyaretleri için öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür etti.

Kütahya’da Minikler Müdür Elbir’i Ziyaret Etti2

Hediye Güral Anaokulu Müdürü Tamer Sancak, böyle önemli ve anlamlı günlerde çocukların gerçekleştirdiği ziyaretlerin önemine dikkat çekti.

Çocukların bu bilinçle büyümesine katkıda bulunmak istediklerini belirten Sancak, bu çerçevede ziyaretlerin yapıldığını söyledi.

Bursalı öğrenciler robotik yarışmada dünya ikincisi oldu
Bursalı öğrenciler robotik yarışmada dünya ikincisi oldu
İçeriği Görüntüle

Kütahya’da Minikler Müdür Elbir’i Ziyaret Etti

Öğrencileri kabul eden Emniyet Müdürü Osman Elbir’e teşekkür eden Sancak, “İlerleyen süreçte inşallah bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. Çocuklarımız ülkemizin geleceği ve teminatı, bunun bilincindeyiz.” dedi.

Kütahya’da Minikler Müdür Elbir’i Ziyaret Etti1

Muhabir: Yaşar Sarı