Kütahya’nın Yoncalı Mahallesi’nde bulunan 3 arsa mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı. Toplam 3 bin 116 metrekare büyüklüğündeki taşınmazlar için 15 milyon 500 bin lira muhammen bedel belirlendi.
Kütahya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğunun 2026/36 Satış sayılı dosyası kapsamında Yoncalı Mahallesi’ndeki 3 taşınmaz için satış kararı verildi.
Satışa çıkarılan ilk arsa 602 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Ayrık nizam 2 kat yapı alanında kalan taşınmaza 3 milyon 500 bin lira değer biçildi.
İkinci taşınmaz ise 509 metrekare yüzölçümüne sahip. Ticaret 2 kat yapı alanında bulunan arsanın muhammen bedeli 3 milyon lira olarak açıklandı.
2 BİN 5 METREKARELİK ARSAYA 9 MİLYON LİRA DEĞER
Satış kapsamındaki en büyük taşınmaz 2 bin 5 metrekare yüzölçümüne sahip. Ticaret alanında kalan arsa için 9 milyon lira muhammen bedel belirlendi.
Üç taşınmaz da Kütahya kent merkezinin yaklaşık 19 kilometre kuzeybatısında bulunan Yoncalı Kaplıcaları bölgesinde yer alıyor.
İHALELER ARALIK AYINDA BAŞLAYACAK
Taşınmazların birinci artırmaları 2 Aralık 2026 tarihinde başlayacak ve 9 Aralık 2026 tarihinde sona erecek. İkinci artırmalar ise 30 Aralık 2026 ile 6 Ocak 2027 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Satışa ilişkin ayrıntılara ve artırma şartlarına UYAP e-Satış sistemi üzerinden 2026/36 Satış dosya numarasıyla ulaşılabilecek.





