Kütahya’nın Yoncalı Mahallesi’nde bulunan 3 arsa mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı. Toplam 3 bin 116 metrekare büyüklüğündeki taşınmazlar için 15 milyon 500 bin lira muhammen bedel belirlendi.

Kütahya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğunun 2026/36 Satış sayılı dosyası kapsamında Yoncalı Mahallesi’ndeki 3 taşınmaz için satış kararı verildi.

Satışa çıkarılan ilk arsa 602 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Ayrık nizam 2 kat yapı alanında kalan taşınmaza 3 milyon 500 bin lira değer biçildi.

İkinci taşınmaz ise 509 metrekare yüzölçümüne sahip. Ticaret 2 kat yapı alanında bulunan arsanın muhammen bedeli 3 milyon lira olarak açıklandı.

Kütahya’da kira artış oranı düşüyor, kiralık ev sayısı artıyor
Kütahya’da kira artış oranı düşüyor, kiralık ev sayısı artıyor
İçeriği Görüntüle

2 BİN 5 METREKARELİK ARSAYA 9 MİLYON LİRA DEĞER

Satış kapsamındaki en büyük taşınmaz 2 bin 5 metrekare yüzölçümüne sahip. Ticaret alanında kalan arsa için 9 milyon lira muhammen bedel belirlendi.

Üç taşınmaz da Kütahya kent merkezinin yaklaşık 19 kilometre kuzeybatısında bulunan Yoncalı Kaplıcaları bölgesinde yer alıyor.

Kütahya İcra Dairesi’nden Merkezde “Icralık” Arsa (2)

İHALELER ARALIK AYINDA BAŞLAYACAK

Taşınmazların birinci artırmaları 2 Aralık 2026 tarihinde başlayacak ve 9 Aralık 2026 tarihinde sona erecek. İkinci artırmalar ise 30 Aralık 2026 ile 6 Ocak 2027 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Satışa ilişkin ayrıntılara ve artırma şartlarına UYAP e-Satış sistemi üzerinden 2026/36 Satış dosya numarasıyla ulaşılabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi