AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıldönümünde konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, bir millet hareketi olarak, “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.” diyerek yeni yolun ilk adımını attığını söyledi.

Kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra AK Parti’nin milletin desteği ile tek başına iktidar olduğunu belirten Erenler, “3 Kasım 2002’den itibaren Türkiye, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tarihinin en kapsamlı kalkınma, demokratikleşme ve atılım dönemlerinden birine girdi.” dedi.

KSBÜ Germiyan Kampüsü'nde 350 milyon liralık tesisin temeli atıldı
KSBÜ Germiyan Kampüsü'nde 350 milyon liralık tesisin temeli atıldı
İçeriği Görüntüle

Terörsüz Türkiye ideali doğrultusunda terör belasından kurtulduklarını aktaran Erenler, şehitlerin aziz hatırasına ve gazilerin fedakarlığına sahip çıkarak birlik, kardeşlik ve huzur içinde geleceğe taşıyacaklarını dile getirdi.


“VATANDAŞIN ÖTEKİLEŞTİRDİĞİ DÖNEMLER SONA ERDİ”

Vesayetin siyaset üzerindeki gölgesini kaldırdıklarını bildiren Erenler, şunları kaydetti:

“Milli iradeyi devlet yönetiminin gerçek merkezi haline getirdik. Demokrasimizin standartlarını yükselttik, temel hak ve özgürlüklerin alanını genişlettik. İnancı, düşüncesi, kökeni veya hayat tarzı nedeniyle vatandaşlarımızın ötekileştirildiği dönemlere son verdik. Başörtülü kadınlarımızın eğitim ve çalışma hayatından dışlanmasına neden olan yasakları ortadan kaldırdık.”

Ak Parti Kütahya, 25’Inci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı (5)


“KUTLAMALARI BÜYÜK BULUŞMA İLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

25. kuruluş yıl dönümü coşkusunu 81 ilde düzenlenecek çeşitli programlarla yaşayacaklarını aktaran Erenler, “Kutlamalarımızı, 14 Ağustos 2026 Cuma günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştireceğimiz büyük ve coşkulu buluşmayla taçlandıracağız. İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla ve aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Milletimizle çeyrek asır, Türkiye geleceğe hazır.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Kütahya, 25’Inci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı (3)


Ak Parti Kütahya, 25’Inci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı (2)

Muhabir: Yaşar Sarı - Bünyamin Doğan