Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTAHYA ‘İSTİKLAL MADALYASI’ İSTİYOR

Kütahya’ya İstiklal madalyası verilmesi

Kütahya’ya İstiklal madalyası verilmesi için Kütahya Sevdalısı Yürekler Derneği (KÜSEYDER) tarafından imza kampanyası başlatıldı. KÜSEYDER Başkanı Nevzat Çoban, kampanyanın 1 ay boyunca devam edeceğini ifade etti.

Kent merkezi Sevgi Yolu üzerinde kampanyaya Kütahyalılar yoğun ilgi gösterirken, ilk günde binlerce imza toplandığı belirtildi.

TOPLANAN İMZALAR CUMHURBAŞKANINA GÖNDERİLECEK

Toplanan imzaların Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) ve Cumhurbaşkanlığı’na gönderileceğini belirten Çoban, “Bugün bizler İnönü savaşlarının, Kütahya- Eskişehir savaşlarının, Dumlupınar Meydan Muharebesi’nin yapıldığı, Kurtuluş Savaşı’nın kazanıldığı, kahramanlık destanlarıyla zaferin yazıldığı, Anadolu’nun sonsuza kadar Türk yurdu olarak kalacağının bütün dünyaya ilan edildiği topraklardan, Kütahya’dan sesleniyoruz sizlere. Milli mücadelenin birçok savaşında çok büyük mücadeleler veren Kütahya’mıza hak ettiği İstiklal madalyasını istemek için burada toplanmış bulunmaktayız. Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Muharebesi zaferinin 100. yılında Zafertepeçalköy ve Dumlupınar’da yapılacak etkinliklere tüm devlet erkânımızı ve tüm siyasi liderlerimizi zaferin kazanıldığı topraklarda halkımızla birlikte olmaya davet ediyoruz. Kuvayi Milliye ruhuyla bir avuç sivilin vatanın kurtuluşunda düşmana karşı duruşları ile gösterdikleri kahramanlıklardan dolayı defalarca yenilgiyi hazmedemeyen ve hesap sormak için Manisa, Gördes ve Tavşanlı’dan gönderilen 4 alay Yunan askerleri tarafından 14 köyü ile birlikte tamamen yakılan Emet ilçemize gazilik unvanının verilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı

KÜTAHYA’YA İSTİKLAL MADALYASI VERİLMESİ İÇİN KÜTAHYA SEVDALISI YÜREKLER DERNEĞİ (KÜSEYDER) TARAFINDAN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI. (HÜSEYİN EFE/KÜTAHYA-İHA) Kütahya’ya İstiklal madalyası verilmesi için Kütahya Sevdalısı Yürekler Derneği (KÜSEYDER) tarafından imza kampanyası başlatıldı.