Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AV. EDİP İLKAY SUNAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kütahya Barosu Ekim 2022

Kütahya Barosu Ekim 2022 tarihinde 47. Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek.  Kütahya Barosu’nun Ekim ayında yapılması planlanan Olağan Genel Kurulunda başkan adaylığını açıklayan ilk isim Avukat Edip İlkay Sunay oldu.

Kütahya Baro Başkanlığında 3 dönemdir saymanlık görevini yürüten Edip İlkay Sunay, Kütahya Barosu Başkanı Av. Ahmet Atam’ın yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine Ekim ayında gerçekleştirilecek kurulda aday olduğunu açıkladı. Sunay, mesleki değerleri, vazgeçilmez ilkeleri, çağdaş hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye olan inancı nedeniyle aday olduğunu söyledi.

TECRÜBEYLE GENÇLİĞİN DİNAMİZMİNİ HARMANLAYACAĞIZ

Sorumluluk yükünün her şeyden daha ağır olduğunu belirten Ev. Edip İlkay Sunay: “Bizler bu bilinçle ve hepimizin hayalleri uğruna mukaddes bir yola çıkıyoruz. Tecrübeyle gençliğin dinamizmini harmanlayan, genç meslektaşlarımızın ekonomik sorunlarına önem verip çözüm üreten, çoğulcu ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla her geçen gün mevcut eserlerin üstüne yenilerini koyarak ilerleyeceğimiz güçlü baro için hep birlikte olalım. 47. Olağan Genel Kurulu’muza değer katarak aday olacak tüm meslektaşlarımıza başarılar diliyorum. Neticede kazananın Kütahya Barosu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.