Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ ÇELİK: “TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

17 Mayıs’ta başlayacak play

17 Mayıs’ta başlayacak play off maçlarında Belediye Kütahyaspor’a başarılar dileyen Vali Çelik: “Takımımıza güveniyoruz. Futbolcularımızın kendilerine olan inancı, şehrimizin takımı sahiplenmesi üst düzeydi. Umutluyuz” dedi.

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar Stadyumunda Batman Petrolspor’u ağırladı. Mavi Şimşekler sahadan Muhammet Arslantaş’ın iki, Enes Nalbantoğlu’nun bir golü ile sahadan 3-0 galip ayrıldı. Vali Ali Çelik, CHP Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İyi Parti Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç da Şimşek’i tribünden izleyerek destek verdi.

63 PUANLA İKİNCİ SIRADA

Belediye Kütahyaspor, Teknik Direk İsmail Güldüren nezaretinde sahaya Hasan Sürmeli, İsmail Kayalı, İbrahim Konuksever, Erdinç Çepoğlu, Talha Aydemir, Emrah Dağ, Oğuzhan Kandemir, Ali Han Aydın, Furkan Demir, Enes Nalbantoğlu ve Muhammet Arslantaş on biri ile başladı. Mavi Şimşekler, ilk yarıya hızlı başladı ve Muhammet Arslantaş’ın 16 ve 36. dakikada bulduğu iki golle soyunma odasına 2-0’lık galibiyetle girdi. Maçın ikinci yarısında da, ilk yarıda olduğu gibi etkili futbolunu sürdüren Belediye Kütahyaspor, 61. dakikada enes Nalbantoğlu ile maçın skorunu belirleyen golünü attı. Aldığı 3-0’lik galibiyetle Mavi Şimşekler 63 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

“UMUTLUYUZ”

Belediye Kütahyaspor’a tribünden destek veren Vali Ali Çelik, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. 17 Mayıs’ta başlayacak play off maçlarında Belediye Kütahyaspor’a başarılar dileyen Vali Çelik, “Takımımıza güveniyoruz. Futbolcularımızın kendilerine olan inancı, şehrimizin takımı sahiplenmesi üst düzeydi. Umutluyuz. İnşallah play off müsabakaları sonrasında hak ettiğimiz 2. Lig serüvenini devam ettireceğiz” dedi.

LİSE TARAFTAR GRUBUNA DESTEK

Vali Ali Çelik, kendisine sosyal medya platformu üzerinden ulaşan Grup Mavi Şimşek Lise taraftar grubunun isteği üzerine davul ve pankart hediye etti. 3-0 biten karşılaşma öncesi Vali Ali Çelik ile sahada bir araya gelen liseli taraftar grubu, Vali Çelik’e destekleri için teşekkür ettiler. Belediye Kütahyaspor ligin son haftasında 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü deplasmanda Formül Erbaaspor ile karşılaşacak.