Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERKAN GÜRAL: “YAKTIĞIMIZ FIRIN HİÇ SÖNMESİN”

Tamamlandığında Türkiye’nin en büyük

Tamamlandığında Türkiye’nin en büyük entegre seramik tesislerinden olacak NG Kütahya Seramik 29 Ekim Entegre Seramik Üretim Tesislerinin fırın açılış töreni gerçekleştirildi. Tesisinin tamamının 3 fazda tamamlandığını aktaran NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral: “Şu an birinci bölümün fırını açılıyor. Allah yaktığımız fırını hiç söndürmesin inşallah” dedi.

29 Ekim Entegre Seramik Üretim Tesislerinin 2. fırın açılış töreni yapıldı. Aile arasında yapılan açılış törenine Güral ailesinin yanı sıra fabrika çalışanları katıldı.

“ÇOK ÖZEL BİR TESİS”

Kendileri için çok özel ve gururlu bir gün olduğunu aktaran Erkan Güral: “1989 senesinde başlayan yolculuğumuz içerisinde bu ikinci törenimiz. Bir de 15 Temmuz Fabrikasının törenini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapmıştık. Biz bu tür şeylere girmiyoruz ancak burası özel bir tesis, özel bir yatırım. Hepimiz çok hevesle, heyecanla, çok çalışarak bu eseri ortaya çıkardık. Bu mutluluğumuzu paylaşmak istedik çünkü mutluluk paylaştıkça artıyor” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKLERİNDEN OLACAK

Bir buçuk yıl önce tesisin kontratını imzaladıkları günden beri bugünü hayal ederek çalıştıklarına vurgu yapan Erkan Güral: “Günlük 30 bin metrekarenin üzerinde üretim yapılacak. Yıllık 12 milyon metrekareye yakın bir kapasiteyi düşündüğümüzde tesisimiz şu anda sektördeki birçok oyuncunun üzerinde bir kapasiteye sahip. Biz burayı 3 faz olarak tamamladık ve birinci bölümü açılmış oldu. Tamamı açıldığında Türkiye’nin en büyük entegre seramik tesislerinde birini kazandırmış olacağız” dedi. Tesisin aynı zamanda çevreye duyarlı bir sistemle kurulduğunu da sözlerine ekleyen Erkan Güral: “Daha yapacak çok işimiz, ortaya çıkaracak çok tesisimiz var. Allah yaktığımızı bu fırınları hiç söndürmesin” inşallah diyerek sözlerine son verdi.