Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

100’ÜNCÜ YILDA EN İYİ 100 AKADEMİSYEN BULUŞTU

DPÜ Rektörü Prof. Dr.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 2021 yılında akademik teşvik kazanan akademik personelden en çok puana sahip 100 akademisyenle Zaferin 100. Yılında Akademik Teşvik Puanı En Yüksek 100 Bilim İnsanı başlıklı çevrim içi toplantıda bir araya geldi.

DPÜ’de akademik teşvik puanında ilk 100’e giren akademisyenler için toplantı düzenlendi. Çevrim içi ortamda gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık, dekanları ile dereceye giren akademisyenler katıldı.

“EL ELE VERDİKÇE ÜRETECEĞİZ”

Toplantıda akademisyenlere hitap eden Prof. Dr. Kâzım Uysal, düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Büyük Zaferin 100. yılı. 100. yıl münasebetiyle birçok etkinlik yapıyoruz. Aynı zamanda üniversitemizin 30. kuruluş yılı. Bu yıl çok çok anlamlı ve önemli. Dumlupınar Zaferinin 100. Yılı sebebiyle akademik teşvikte ilk 100’e giren arkadaşlarımı bu anlamlı yılda tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah üniversitemize daha çok katkıları olmasını temenni ediyorum. Hayat çok kısa, hayatta bazı anlar var hiç unutulmaz. Bu 100 arkadaşımızın listeye girdikleri için hayatlarında unutamayacakları hatıra olacağını düşünüyorum. Üniversitemizi ve milletimizi daha ileriye götürme azmimiz devam etsin. Biz beraber oldukça güçlüyüz. El ele verdikçe üreteceğiz ve milletimiz refaha ulaşacak.” Toplantı Rektörümüzün akademisyenlerimizin toplantıya ilişkin görüşlerini almasının ardından sona erdi.