Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilal Erdoğan, Fatih Altaylı’ya neler söyledi?

Bilal Erdoğan, AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde açıklamalarda bulundu.

Bilal Erdoğan, AK Parti

Bilal Erdoğan, AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde düzenlenen “İnsan Hakları Eğitim Kampı”na katılarak çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarda gazeteci Fatih Altaylı’ya sert eleştiriler yöneltti.

Fatih Altaylı’ya Yönelik Eleştiriler

Bilal Erdoğan, konuşmasında Fatih Altaylı’yı eleştirerek şu ifadeleri kullandı: “Bu Fatih Altaylı denilen ahlaksız adam askerlerin postallarını yalıyordu. Askerler ‘Kalk’ dediğinde kalkıyordu, ‘Yat’ dediğinde yatıyordu bu adam. Şu an başkası ‘Yat’ dediğinde yatar, ‘Kalk’ dediğinde kalkar ama gazeteci diye gezip, videoları seyrediliyor. Bunlar 90’ları anlatsın. ‘Askerlerden ödümüz patlıyordu’ desinler. ‘Vesayetin kölesiydik, köpeğiydik’ desinler. Hadi desinler.”

Türkiye’deki Yurt Sorununa İlişkin Açıklamalar

Türkiye’de yurt sorunu olmadığını savunan Erdoğan, bu konuda oluşturulan algıyı eleştirdi: “Sanırsın ki dünyanın gelişmiş ülkelerinde bu sorunlar çözülmüş, Türkiye’de böyle bir sorun varmış. Biraz daha araştırıp, rakamlara baksanız Türkiye’deki devlet tarafından sağlanan yurt imkanının dünyanın hiçbirinde olmadığını görürsünüz.” Ayrıca, muhalefetin trol istihdam ettiğini iddia ederek, “Eskiden bir sürü insan bilgisayar başında oturuyordu. ‘Troller’ diyorduk ama artık o kadar trol istihdam etmelerine gerek kalmadı. Çünkü yapay zeka otomatik olarak belli kelimeler ile profilleri otomatik olarak yapabiliyor” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Hakkında Görüşleri

Erdoğan, EYT düzenlemesi ile ilgili olarak da düşüncelerini paylaştı: “Ben de EYT’ye hak kazandım bu arada, karşı olmama rağmen. 42-45 yaşındakiler emekli oldu. Kim ödeyecek onların maaşını? Siz ödeyeceksiniz. Çalıştığınız süre boyunca erken emeklilerin maaşını ödeyeceksiniz. Kandırıldık mı? Kandırıldık. EYT büyük bir felaketti.”

Çalışma ve Üretim Hakkında Düşünceler

Bilal Erdoğan, çalışmanın ve üretmenin önemine değindi: “Çalışmadan ekmek elden, su gölden yaşamak en güzel hayat mıdır acaba? Bunu bir sorgulayın. Boşa geçen hayat değil, faydalı olan hayat. Çalışılan, üretilen, çevremize, ülkemize bir şeyler katılan hayat yaşamak lazım.”

Mülteci Konusuna İlişkin Değerlendirmeler

Sığınmacılar konusuna da değinen Erdoğan, mültecilerin suç oranları hakkında konuştu: “Kesinlikle Türkiye’deki mültecilerin suç oranları, suç türleri itibarıyla kendi vatandaşımızınkinden daha düşük, daha az. Bir mülteci suç işlemeye nasıl cesaret etsin? Hemen deport edilir, ülkesine gönderilir.” Ayrıca, mülteci konusunun siyasette kullanıldığını savunarak, “Ülkeye zarar verme pahasına yapıyorlar. Siyaset için yapıyorlar, yüzde 1 oylarını 2 yapmak için yapıyorlar” dedi.