Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de ticari taksi ile çarpışan sürücü yaralandı

İzmir’de ticari taksi ile çarpışan sürücü yaralandı Meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin ticari taksiyle çarpışması sonucu sürücü ağır yaralandı.

İzmir'de ticari taksi ile
İzmir’de ticari taksi ile çarpışan sürücü yaralandı. İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin ticari taksiyle çarpışması sonucu sürücü ağır yaralandı.

İzmir’de ticari taksi ile çarpışan sürücü yaralandı

Olay, Yenişehir Mahallesi Gaziler Caddesi üzerinde yaşandı. O.B. yönetimindeki 35 AH 3324 plakalı otomobil, ara sokaktan ana caddeye çıkan A.Y.’nin kullandığı 35 T 7445 plakalı ticari taksiyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da refüje savruldu.

İzmirde ticari taksi ile çarpışan sürücü yaralandı

Yaralıların Durumu

Kazada, her iki aracın sürücüsü ile otomobilde bulunan G.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan O.B.’nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yolun Trafiğe Açılması

Kaza nedeniyle Gaziler Caddesi kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Ekiplerin çalışması sonrası yol tekrar araç trafiğine açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu tür kazaların, trafik kurallarına uyulması ve dikkatli araç kullanılması gerektiğini bir kez daha hatırlattığı ifade ediliyor.”

İzmirde ticari taksi ile çarpışan sürücü yaralandı