Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Motokros Şampiyonası’nın final yarışları Afyonkarahisar’da başladı

Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 5.

Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 5. ayak final yarışları, Afyonkarahisar’da başladı. Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışlara MX, MX1, MX2, MX2 gençler, MX senior, kadınlar, veteran, 50cc, 65cc ve 85cc sınıflarında toplam 88 sporcu katıldı.

Teknik ve idari kontrol sürecinin ardından sporculara yarış brifingi verildi. Bugün, antrenman ve sıralama turları gerçekleştirilen yarışlar, zorlu parkur koşullarında gerçekleşti.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Ogün Baysan, yaptığı açıklamada, bir haftadır hazırlıklarını sürdürdükleri yarışların ilk bölümünü başarıyla tamamladıklarını belirtti.

Baysan, yağış nedeniyle parkurun zorlu hale geldiğini ifade ederek, yarışların çekişmeli ve keyifli geçtiğini vurguladı.

Afyonkarahisar’daki son yarışta şampiyonları belirleyeceklerini söyleyen Baysan, sporseverleri yarınki final yarışlarına davet etti.

TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ise yarışlarda çocuk ve genç yarışçıların Dünya Motokros Şampiyonası’nın yapıldığı pistte kendilerini geliştirdiğini ifade etti.

Fotoğrafların devamı için tıklayınız…

1 2 3 6