Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1000 Yatırımlar Holding halka arz oluyor

BinBin, GO Sharing, Q

BinBin, GO Sharing, Q Charge, Algoritma ve Altay Enerji markalarını bünyesinde bulunduran 1000 Yatırımlar Holding A.Ş., halka arz planlarına hızlı bir adım atıyor.

EC Yatırımlar Holding A.Ş’nin kurucuları arasında yer alan Kadir Can Abdik, Üsame Erdoğan, Mustafa Saim Birpınar, Hüseyin Ardan Küçük ve Haris Pojata’nın ortaklığıyla faaliyete geçen bu holding, şimdi halka açılmaya karar verdi.

Halka arzın talep toplama tarihleri, 14-15 Kasım olarak belirlendi. A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan halka arzda, şirketin çıkarılmış sermayesi 40 milyon TL’den 47 milyon TL’ye çıkacak.

Hisse fiyatı 125 lira

Halka açıklık oranı da netleşti. Mevcut ortaklara ait 2,5 milyon TL değerindeki paylar da halka arza dahil edilecek ve toplam 9.500.00 adet B grubu pay halka arz edilecek. Böylece, halka arz sonrası 1000 Yatırımlar Holding’in halka açıklık oranı planlanan yüzde 20,21 olacak.

Hisse fiyatlarına baktığımızda, 14-15 Kasım’daki talep toplama sürecinde, 1 TL nominal değerli paylar 125 TL sabit fiyatla satışa sunulacak.

1000 Yatırımlar Holding, halka arz yoluyla ihraç edilecek yeni paylarla elde edilecek fonları, öncelikle şirketin devam eden yatırımlarını tamamlamak, alternatif sektörlere yönelik yatırımlar yapmak, hizmet kapasitesini arttırmak ve kaliteyi yükseltmek için kullanacak.

Kadir Can Abdik, 1000 Yatırımlar Holding’in CEO’su olarak sürdürülebilir yatırım anlayışını vurgulayarak, şirketin sürdürülebilirlik ilkesini benimseyen bir kuruluş olduğunu belirtti. Küresel arenada varlık gösteren bir Türk markası olarak, sektörde liderlik etmeyi hedefleyen şirket, yatırımcılarının desteğiyle sürdürülebilir yatırımlarını daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

1000 Yatırımlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren markalar arasında Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş., GO Sharing B.V., Meta Mobilite Enerji A.Ş., Algoritma Donanım ve Yazılım A.Ş. ve Altay Yenilenebilir Enerji Üretim ve Depolama A.Ş. bulunmaktadır. Bu şirketler, ulaşım, yazılım ve enerji gibi farklı alanlarda hizmet sunarak bugün 500’ü aşkın kişiye istihdam sağlamaktadır. BinBin, Q Charge, ve GO Sharing gibi markalarıyla dünya çapında tanınan 1000 Yatırımlar Holding, sürdürülebilirlik ilkesine dayalı yatırımlarıyla dikkat çekmektedir.