Kütahya’da bir genç yol kenarında bulduğu yaralı şahini, Kütahya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim etti.

Kütahya’da özel bir şirkette çalışan Mehmet Kinet, Çavdarhisar ilçesinden kent merkezine geldiği sırada yol kenarında hareketsiz duran şahini gördü.

Otomobilini durdurarak şahinin yanına giden Kinet, şahinin yaralı olduğunu anlayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

112 Acil Çağrı Merkezi görevlileri, yaralı şahin ile ilgili Kütahya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nü aramasını istedi.

ARACIYLA YARALI ŞAHİNE MÜDÜRLÜĞE GETİRDİ

Yaralı şahini otomobiliyle Kütahya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne getiren Kinet, yaşadığı anları Kütahya Ekspres Haber’e anlattı.

Çavdarhisar ilçesinden Kütahya’ya geldiği sırada yol kenarında büyük bir şahin gördüğünü belirten Kinet, “112 Acil görevlilerinin yönlendirmesinin ardından hayvanın daha fazla canı yanmaması için getirdim. Müdürlük görevlilerine teslim edeceğim. Ben insanlık görevimi yerine getirdim. Her canlının bir gün yardıma ihtiyacı olabilir.” diye konuştu.

Kütahya’da Yaralı Şahini Ekiplere Teslim Etti6

Kütahya’da Yaralı Şahini Ekiplere Teslim Etti3

Kütahya’da 30 Ağustos kutlamalarında maNga sahne aldı
Kütahya’da 30 Ağustos kutlamalarında maNga sahne aldı
İçeriği Görüntüle

Kütahya’da Yaralı Şahini Ekiplere Teslim Etti4

Kütahya’da Yaralı Şahini Ekiplere Teslim Etti2

Kütahya’da Yaralı Şahini Ekiplere Teslim Etti5

Muhabir: Bünyamin DOĞAN