Son günlerde Tavşanlı, Emet ve Kütahya merkezdeki bazı köylerde çıkan yangınlara bir yenisi daha eklendi. İlçeye 19 kilometre uzaklıktaki Akşehir köyünde bir evin önünde park halindeki köy imamına ait otomobilde önce patlama ve ardından yangın çıktı.
YANGIN EVLERE SIÇRADI
Kısa sürede büyüyen alevler, rüzgarın da etkisiyle Şükrü ve Sabahattin Akoğlu ile Mustafa Dallı'nın evine sıçradı.
İlk olarak köylülerin müdahale ettiği yangının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
İlçe belediyelerine ait itfaiye ekiplerinin yanı sıra Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazözler de olay yerine gönderildi.
EVLER VE ARAÇLAR YANDI
Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla söndürülen yangında 3 ev, 2 traktör, 1 otomobil ile tarım aletleri kullanılamaz hale geldi.




