Kütahya’da aracıyla çarptığı motosiklet sürücüsünü, yaralı halde bırakarak kaçan sürücü polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.
30 Mayıs’ta Fuatpaşa Mahallesi Kasırga Sokak’ta meydana gelen olayda K.K., 43 BB 671 plakalı hafif ticari araç ile Cemil Çetin idaresindeki 43 AHP 227 plakalı motosiklete çarpmış ve kazanın ardından kaçmıştı.
Kazada yaralanan Çetin, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, şikayetçi olmuştu.
ARAÇ EVİNİN ÖNÜNDE BULUNDU
Şikayet üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ve Hırsızlık Bürosu ekipleri kaçan araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.
KGYS ve şehir içindeki kameraları inceleyen ekipler, kaçan araç sürücüsünün K.K. olduğunu belirledi.
Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, K.K’nin evine gitti ve aracı buldu.

KAÇTIĞINI İTİRAF ETTİ, EHLİYETİNE EL KONULDU
Gözaltına alınarak Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi’ne götürülen K.K’nin kazayı kendisinin yaptığını ve aracının sigortasının olmaması nedeniyle kaçtığını söylediği öğrenildi.
Olay yerinden kaçtığı için 46 bin lira idari para cezası uygulanan K.K’nin ehliyetine iki yıl el konuldu.






