Kütahya'da bir fabrikada ramazan ayının ilk günü meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden 29 yaşındaki Şerif Ramazan Ersöz'ün, vefat eden babası ile aynı kaderi yaşadığı ortaya çıktı.

Geçen hafta meydana gelen olayda, Çalca Mahallesi'ndeki 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir karton fabrikasında makine bakımı yaptığı sırada elektrik akımına kapılan genç işçi Ersöz, ambulansla kaldırıldığı Kütahya Şehir Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Kütahya’da eczanelerde Ramazan’da saat değişti
Kütahya’da eczanelerde Ramazan’da saat değişti
İçeriği Görüntüle

Kütahya'da Baba Ve Oğulun Aynı Kaderi Yaşadığı Ortaya Çıktı (3)

Evli ve 1 çocuk babası olan Ersöz'ün Kütahya Belediyesi'nden emekli olan ve 54 yaşında kansere yenik düşen 3 çocuk babası Muhittin Ersöz'ün de, 11 Mayıs 2019'da ramazan ayının 6'ıncı günü vefat ettiği öğrenildi.

Genç yaşta hayatlarını kaybeden baba Muhittin ile oğlu Şerif Ramazan Ersöz'ün vefatlarının ramazan ayına denk gelmesiyle aynı kaderi yaşadıkları ortaya çıktı.

Muhabir: Yaşar Sarı