Şaphane ilçesinde 1989-1994 yılları arasında Garnizon Komutanlığı görevinde bulunan Sayın Ahmet Ayar ve eşi Derya Ayar, uzun yıllar sonra ilçeye gelerek Belediye Başkanını makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, geçmiş yıllarda görev yaptıkları döneme ilişkin hatıralar paylaşıldı ve ilçenin bugünkü gelişimi üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi.
Belediye Başkanından Teşekkür Mesajı
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı, Sayın Ahmet Ayar ve eşi Derya Ayar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan, geçmişte Şaphane’de önemli görevlerde bulunmuş kişileri ilçede yeniden görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Şaphane’de Samimi Bir Buluşma
Yıllar sonra gerçekleşen bu anlamlı ziyaret, ilçede görev yapmış bir komutanın eski dostlarını ve tanıdıklarını görmesi açısından duygusal anlara sahne oldu. Ziyaret, Şaphane Belediyesi’nde samimi bir atmosferde gerçekleşirken, Ahmet Ayar çifti ilçedeki gelişmelerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.




