Kütahya Belediyespor basketbol takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu yükselme maçlarında grubu lider tamamlayarak adını 2. Lig’e yükseldi.
İstanbul’da oynanan turnuvanın ardından Kütahya’ya gelen basketbol takımı, şampiyonluğu da taraftarlarla birlikte kutladı.
Kütahya Belediyesi hizmet binası önünde taraftarıyla bir araya gelen Mavi Lacivertli ekip, şampiyonluk kupasını kaldırdı.


Eğlence ve coşkunun bir arada olduğu kutlamalarda taraftarlar, şampiyonluk marşları ile takımına destek oldu.
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, basketbol takımını, teknik heyetini tebrik etti.
Kütahya’nın gençleriyle gurur duyduğunu belirten Kahveci, “Sahadaki başarı disiplinin, emeğin ve inancın bir sonucudur. Şehrimizin adını sporla duyurmak, gençlerimize umut olmak en kıymetli hedeflerimizden biri. Bu başarı Kütahya’mızın ortak gururudur.” diye konuştu.

Kütahya Belediye Spor Şampiyonluğu Taraftarı Ile Kutladı (1)


Gerçekleştirilen kutlama programı ile tarihi başarıyı taçlandırdıklarını aktaran Kahveci, “Biz bir olunca, yüreklerimiz beraberliğimizle atınca, bu şehir bambaşka bir yer oluyor. Tebrikler Kütahya Belediyespor, tebrikler gençler.Daha büyük hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kütahya’da motosiklet tutkunları toplandı
Kütahya’da motosiklet tutkunları toplandı
İçeriği Görüntüle

Kütahya Belediye Spor Şampiyonluğu Taraftarı Ile Kutladı (2)

Muhabir: Yaşar Sarı