Ege Bölgesi’nin en büyük antika pazarı konumundaki Kütahya Antika Pazarı, Şubat ayının son pazarında antikacı esnafı ile vatandaşları bir araya getirdi.

Gaybiefendi Mahallesi’ndeki semt pazarında açılan Kütahya Antika Pazarı, soğuk havaya rağmen insanların ilk tercihi oldu.

Onlarca esnafın tezgah açtığı pazara şehir dışından da katılımın yoğun olduğunu belirten Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, kış mevsimi şartlarına rağmen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Şehir dışından gelerek yalnız bırakmayan esnafa teşekkür eden Akgün, “Bütün Müslüman aleminin Ramazan ayını mübarek olsun. Şehir dışından gelen arkadaşlarımız yoğun.” dedi.

“ŞEHİR DIŞINDAN ONLARCA ESNAF GELİYOR”

Antika pazarında birbirinden farklı antika ve değerli ürünlerin bulunduğunu anlatan Akgün, binlerce eserin her pazarda el değiştirdiğini ifade etti.

Herkesin bütçesine uygun eserlerin bulunduğunu belirten Akgün, “Pazarımız hareketli bol çeşitli ürün. Var. Adana'dan, Kocaeli'den, İstanbul'dan, Eskişehir'den, Bozüyük'ten, Bursa'dan esnaf ve vatandaşımız geldi. Türkiye'de gündemde olan Ege pazarının en büyük antika pazarı Kütahyamızı tanıtıyor. Açıldığımız günden bu yana yaklaşık 350-400 bin kişiye yakın vatandaşı Kütahya’da ağırladık.” diye konuştu.

Kütahya Antika Pazarı, 37. Kez Misafirlerini Ağırladı3

Kütahya Antika Pazarı, 37. Kez Misafirlerini Ağırladı6

Kütahya Antika Pazarı, 37. Kez Misafirlerini Ağırladı7

Kütahya Antika Pazarı, 37. Kez Misafirlerini Ağırladı5

Kütahyaspor, İzmir deplasmanından farklı galibiyetle döndü
Kütahyaspor, İzmir deplasmanından farklı galibiyetle döndü
İçeriği Görüntüle

Kütahya Antika Pazarı, 37. Kez Misafirlerini Ağırladı4

Muhabir: Yaşar SARI - Nurcan GÜNAY