Kütahya Antika Pazarı 34. kez kapılarını açmaya hazırlanırken, antika arabalar da vatandaşların beğenisine sunulacak.
Ege Bölgesi’nin en büyük antika pazarı konumundaki Kütahya Antika Pazarı, antikaseverleri bir araya getirecek.
Gaybiefendi Mahallesi’ndeki semt pazarında 23 Kasım Pazar günü açılacak Kütahya Antika Pazarı’nda klasik arabalar sergilenecek.
Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, 34. kez açılacak pazara tüm vatandaşları davet etti.
Kütahya’nın ismini bu pazar ile tüm Türkiye’de tanıttıklarını aktaran Akgün, ilginin her geçen ay artmaya devam ettiğini söyledi.
Kütahya Antika Pazarı’nın bir marka değeri oluşturduğunu belirten Akgün, “Bizi ilk günden itibaren yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu ilgiye karşılık vermek için çalışıyoruz.” dedi.

“HER PAZARDA ÜRÜNLER DEĞİŞİYOR”
Kütahya Antika Pazarı’nın şehir içinden gelen antikacı esnafının yanı sıra şehir dışından da yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Akgün, şunları kaydetti:
“Türkiye’nin her bölgesinden antikacı esnafı pazarımızda tezgah açıyor. Birbirinden değerli antika ürünleri vatandaşların beğenisine sunuyor. Her pazarda tezgahlarda farklı antika ve değerli eserler satışa çıkarılıyor. Bu nedenle vatandaşımıza beğendiği antikayı almalarını tavsiye ediyoruz.”

“KLASİK ARABA ŞÖLENİNİ KAÇIRMAYIN”
Kütahya Antika Pazarı’nda geçtiğimiz aylarda daha önce yapılan klasik araba sergisini tekrarlayacaklarını bildiren Akgün, bu pazarda yeniden yapacaklarını ifade etti.
Vatandaşlardan ve esnaftan bu yönde talepler geldiğini belirten Akgün, “Birbirinden güzel ve değerli klasik arabalarımız pazarımızdaki yerimizi alacak. Şimdiden herkesi bu görsel şöleni kaçırmamaya davet ediyoruz.” dedi.




