Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, iş dünyasında başarılarıyla öne çıkan kadın girişimcileri ağırladı.

Burcu Özbayrak, Duygu Tuna ve Nilüfer Çetinyılmaz’ın konuşmacı olarak yer aldığı Kadın Girişimciler Konferansı, üniversite öğrencileri ve akademik personelden yoğun ilgi gördü.

Konferansta konuşmacılar, girişimcilik serüvenlerini, karşılaştıkları zorlukları ve bu süreçte edindikleri tecrübeleri katılımcılarla paylaşarak ilham verici mesajlar verdi. Etkinlik, kadınların iş hayatındaki rolünün güçlendirilmesi ve genç girişimcilere rehberlik edilmesi açısından önemli bir platform oluşturdu.

Kütahya’da ilkokulda deprem tahliye tatbikatı
Kütahya’da ilkokulda deprem tahliye tatbikatı
İçeriği Görüntüle

Katılımcılar, etkinlik sonunda konuşmacılara sorular yönelterek interaktif bir ortamda bilgi alışverişinde bulunma fırsatı buldu.

Üniversite bünyesinde düzenlenen bu tür etkinliklerin kadın girişimciliğini teşvik etmede önemli katkılar sunduğu vurgulandı.

Kaynak: Haber Merkezi