Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir inşaat alanında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 2 işçi, AKUT ekipleri tarafından kurtarıldı.

Konacık Mahallesi Gaz Deresi Caddesi'nde bulunan bir inşaat alanında heyelan meydana geldi. Heyelan sonucu 2 işçi toprak altında kaldı.

Aydın’da uyuşturucu ticareti yapan zanlı tutuklandı
Aydın’da uyuşturucu ticareti yapan zanlı tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Yakınlarda eğitim alan AKUT ekipleri, kazayı fark ederek olay yerine geldi. Ekipler, toprak altında kalan işçilere ulaşmak için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda Feyyaz Ş. ve Ferhat G. isimli işçilere ulaşıldı. Yaralı işçiler sedyeyle güvenli alana tahliye edildi.

Kurtarılan işçiler ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA

Muhabir: Mehmet Kaçar