Kütahya’da düzenlenen 2. Ulusal Dergi Günleri başarıyla tamamlandı.

Etkinlik kapsamında farklı yayınlar ve dergiler ziyaretçilerle buluşurken, kültür, sanat ve akademik birikimin paylaşılmasına katkı sağlandı.

Organizasyon, yayıncılık dünyasının önemli temsilcilerini bir araya getirdi.

2. Ulusal Dergi Günleri Kütahya’da Tamamlandı1

VAKIF ŞEHİR DERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

Etkinlikte standı bulunan hakemli dergi ve aylık yayımlanan Vakıf Şehir dergisi, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Kütahya'da kar yağışı etkisini hissettirdi
Kütahya'da kar yağışı etkisini hissettirdi
İçeriği Görüntüle

Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Vakıf Katılım sponsorluğunda hazırlanan dergi, içerdiği zengin birikimi okuyucularla buluşturdu.

2. Ulusal Dergi Günleri Kütahya’da Tamamlandı4

KÜLTÜREL MİRAS SAYFALARDAN GÖNÜLLERE TAŞINDI


Vakıf kültürü, tarih ve medeniyet birikimini ele alan içeriklerin yer aldığı dergi, ziyaretçilere hem bilgilendirici hem de kültürel açıdan zengin bir deneyim sundu.

Yayınlar aracılığıyla geçmişten günümüze uzanan değerlerin aktarılması hedeflendi.

2. Ulusal Dergi Günleri Kütahya’da Tamamlandı3

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Etkinliğe ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür edilirken, benzer organizasyonların kültürel üretimi desteklemesi ve yayıncılık alanına katkı sağlaması açısından önem taşıdığı vurgulandı.

Kaynak: Haber Merkezi