Tavşanlı İlçe Müftülüğü bünyesinde eğitim veren Kur’an kurslarında çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcısı Gülay Demirci, ilçede düzenlenen programlar kapsamında bir dizi Kur’an kursunu ziyaret etti.

BED-İ BESMELE TÖRENİNE KATILDI

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Kükürtlü 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda düzenlenen Bed-i Besmele törenine katılan İl Müftü Yardımcısı Gülay Demirci, öğrencilerle sohbet etti.

Kur’an eğitiminin küçük yaşlarda başlamasının önemine vurgu yapan Demirci, kurs öğreticileriyle de eğitim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Tavşanlı’da Il Müftü Yardımcısı Demirci’den Kur’an Kurslarına Ziyaret 3

TAVŞANLI’DAKİ KURSLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Demirci, Kükürtlü Kur’an Kursu’nun ardından Fevziye Hanım, Arslanbey İşitme ve Görme Engelliler ile Kavaklı Kız Kur’an Kurslarını da ziyaret etti. Ziyaretlerde kursların eğitim ortamlarını inceleyen Demirci, kurs öğreticilerinden faaliyetler hakkında bilgi aldı.

İl Müftü Yardımcısı Gülay Demirci’ye ziyaretlerinde Kütahya ADRM Vaizi Fatma Zehra Işık, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Şube Müdürleri Fatih Eroğlu ve Fikret Yıldız eşlik etti. Program sonunda kurs öğreticilerine çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı teşekkür edildi.

Kütahya Tavşanlı’da Rahvan at yarışları için hazırlıklar
Kütahya Tavşanlı’da Rahvan at yarışları için hazırlıklar
İçeriği Görüntüle

Tavşanlı’da Il Müftü Yardımcısı Demirci’den Kur’an Kurslarına Ziyaret 2


Tavşanlı’da Il Müftü Yardımcısı Demirci’den Kur’an Kurslarına Ziyaret

Kaynak: Haber Merkezi