Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, 4,9 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, 4,9 büyüklüğündeki sarsıntı, saat 10.46'da merkez üssü Doğanşehir olan bölgede kaydedildi.

Galatasaray Juventus'u elerse muhtemel rakipleri kim olacak?
Galatasaray Juventus'u elerse muhtemel rakipleri kim olacak?
İçeriği Görüntüle

Depremin, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Bölgedeki yerleşim alanlarında büyük bir hasar yaşanıp yaşanmadığına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, ilk bilgilere göre olumsuz bir durumun tespit edilmediği bildirildi.

Malatya Valisi’nden Açıklama

Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlimizde meydana gelen depremden etkilenen hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu ana kadar intikal etmiş bir olumsuzluk bulunmuyor." ifadelerini kullandı. Deprem sonrası bölgedeki yetkililer, her türlü olumsuz duruma karşı teyakkuzda olduklarını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ