Kütahyaspor’da Teknik Direktör görevine getirilen Ahmet Cingöz, “Taraftarımızla birlikte bu zorlu süreci atlatacağız. Hedefi olan büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum.” dedi.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kütahyaspor’da teknik direktörlük görevi için Ahmet Cingöz ile anlaşıldı.
Kulüp Başkanı Osman Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile resmi sözleşmeyi imzalayan Cingöz, Kütahya’daki ilk açıklamasını Kütahya Ekspres’e yaptı.
Kütahya ve Kütahyaspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Cingöz, büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu söyledi.
Kütahyaspor’u tercih etmesindeki en büyük sebebin kulübün büyük bir projeye sahip olması olduğunu vurgulayan Cingöz, “4 gün süren bir görüşmemiz oldu. Bu projeye inandım, bu camianın büyüklüğüne inandım. Zaten bildiğimiz, takip ettiğimiz önemli bir camia. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.
“KÜTAHYASPOR’UN HEDEFİ HEP BİR ÜST LİG”
Kütahyaspor’da son haftalarda bazı şansızlıkların yaşandığını aktaran Cingöz, yönetimle, taraftarla birlikte bu süreçten başarıyla çıkacaklarını ifade etti.
Kütahyaspor’un hedefinin hep bir üst lig olduğunu anlatan Cingöz, bu anlamda yapılan transferleri ve emeğin olduğunu ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIMIZA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”
Oyuncu grubunun çok kaliteli olduğunu belirten Cingöz, bu süreci hep birlikte başarıyla atlatacaklarını dile getirdi.
Zorlu süreçte taraftarın ve camianın coşkusunun önemine dikkat çeken Cingöz, şunları kaydetti:
“Kütahya taraftarının şimdi daha organize, daha çok coşkulu şekilde bizi iteklemeleri gerekiyor. Çünkü kötü bir süreçten geçiyoruz. Bu sürecin üstesinden geleceğiz, onlar da yanımızda en coşkulu şekilde görmek istiyoruz. Hem futbolcu kardeşlerimizin buna ihtiyacı var, hem benim ihtiyacım var, hem yönetim kurulunun, herkesin ihtiyacı var.”
“GÖZE HOŞ GELEN, EFEKTİF FUTBOL İZLETTİRECEĞİZ”
İlerleyen dönemlerde göze hoş gelen bir futbol izleteceklerini bildiren Cingöz, tempolu, efektif oynayan bir takım haline geleceklerini dile getirdi.
Cingöz, bu efektif futbol için takımı ileriye taşıyan coşkunun önemli olduğunu ifade etti.






