Kütahyaspor sahasında ağırlayacağı Balıkesirspor maçı için antrenmanlarını tamamlarken maç saatini bekliyor. Başkan Altınkaya, tüm taraftarı maça davet etti.

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kütahyaspor, ligin 19. haftasında sahasında Balıkesirspor’u ağırlayacak.

Zirve yarışında kritik öneme sahip maç öncesi antrenman ve hazırlıklarını tamamlayan Kütahyaspor’da tek hedef 3 puanı hanesine yazdırmak.

Kütahyaspor Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, maça hazır olduklarını ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Kütahyaspor Teknik Direktörü Çelik’ten Ilk Açıklamalar (3)

Kütahya Belediyesi işçi alacağını duyurdu
Kütahya Belediyesi işçi alacağını duyurdu
İçeriği Görüntüle

Grupta her maçın artık kritik bir hal aldığını aktaran Altınkaya, bu nedenle Balıkesirspor mücadelesine tüm Kütahya halkını maça davet etti.

Toplumun her kesiminden Mavi Lacivertli ekibe desteğin arttığını anlatan Altınkaya, “İnşallah bu sene o sene diyoruz ve hep birlikte şampiyonluk kupasını Kütahya’ya getireceğiz. Kritik Balıkesirspor maçını kayıpsız geçerek önümüzdeki maçlara odaklanmak istiyoruz.” diye konuştu.

Belediye Kütahyaspor, Muş Spor’a Hazırlanıyor 7

Kütahya halkının bu yolda desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Altınkaya, bilet fiyatlarını da 43 lira olarak belirlediklerini hatırlattı.

Muhabir: Yaşar Sarı