Kütahya Belediyesi tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ve 5 Ekim Dünya Habitat Günü tarafından fotoğraf sergisi gerçekleştirildi.
Kütahyalı doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Alperen Akdemir’in objektifinden derlenen “Kütahya’nın Yaban Hayvanları Dijital ve Fiziki Fotoğraf Sergisi” açıldı.
Belediye hizmet binası fuaye alanındaki sergide şehrin farklı noktalarında görüntülenen 200 farklı kuş türü ile 11 farklı memeli yaban hayvanının fotoğrafları sergilendi.

Doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Alperen Akdemir, şehrin doğal yaşam zenginliğini gözler önüne seren sergiyle, yaban hayatının ve doğal yaşam alanlarının korunmasına yönelik farkındalığın artırmayı hedeflediğini söyledi.
Serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcıları Himmet Sarıyar, Ejderhan Gezer, A. Hakan Öziltürk, Dr. Sinan Sunar, Osman Aydeniz, Veteriner İşleri Müdürü Ali Bilcan, sanatçılar ve doğasever vatandaşlar katıldı.






