İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sarıyer, Eyüpsultan, Şişli, Üsküdar, Bakırköy ve Esenyurt ilçelerinde 7 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda Aleyna Tilki, Danla Bilic, İrem Sak ve Mümine Senna Yıldız gözaltına alındı. Melisa Döngel, Yusuf Güney ve Cihan Şensözlü’nün adreslerinde bulunamadığı, Şeyma Subaşı, Şevval Şahin ve Mert Vidinli’nin ise yurt dışında olduklarının tespit edildiği ve haklarında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

KAN VE SAÇ ÖRNEĞİ ALINDI
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ünlü isimler, işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Burada kan ve saç örneği alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri tamamlandıktan sonra serbest bırakıldı.

DANLA BİLİC’TEN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
Gözaltı sürecinin ardından serbest kalan Danla Bilic, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Bilic, Instagram hikâyesinde şu ifadeleri kullandı:
“Neyse, şafakta alınmadık da demeyiz.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim; canım jandarma gözaltına mı aldı, evlerinde mi ağırladı, anlamadık.
Öyle naziklerdi. Hepinize buradan bir kez daha teşekkür ederim komutanlarım.”
Bilic’in paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede gündem olurken takipçilerinden farklı tepkiler aldı.




