Kütahya’da antikacı esnafının uzun süredir beklediği haber geldi. Antikacı esnafı, önümüzdeki günlerde dernek binasına kavuşacak.

Kütahya’da antikacı esnafının dernek binası ile ilgili uzun zamandır beklediği müjdeli haber geldi.

Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, konuyla ilgili Ekspres Haber’e konuştu.

Kütahya’da Müdür Yılmaz, özel öğrencilerle buluştu
Kütahya’da Müdür Yılmaz, özel öğrencilerle buluştu
İçeriği Görüntüle

Kütahya’da antikacılar pazarı ile bir ilke imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirten Akgün, esnaf olarak uzun uğraşlar verdikleri dernek binası ile ilgili güzel sonuca ulaştıklarını söyledi.

Kütahya Antikacılar Derneği’nin binasına kavuştuğunu vurgulayan Akgün, “Yeni dernek binamıza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Dernek binası sayesinde özellikle şehir dışından gelen misafirlerini burada ağırlayabileceklerini bildiren Akgün, farklı etkinliklerde düzenleyeceklerini kaydetti.

Kentte gerçekleştirilecek mezat ve müzayedelerin de dernek binasında yapacaklarını aktaran Akgün, “Bu sayede halkımıza, ailelerimize güzel bir ortam sunacağız. İnşallah en kısa sürede dernek binamızın resmi açılışını yapacağız. Kütahya ve halkına en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kütahyalı Antikacılar Dernek Binasına Kavuşuyor 001

Muhabir: Bünyamin DOĞAN