Kütahya’da antikacı esnafı ile antikaseverler ve vatandaşları bir araya getiren mezatta, yine onlarca antika eser ve değerli ürün el değiştirdi.

Kütahya’da geçtiğimiz yıl başlayan mezatlar, vatandaşların yoğun ilgisiyle sürüyor.

Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün ev sahipliğinde düzenlenen Perşembe mezatında, birbirinden değerli ürünler satışa çıkarıldı.

Kütahya jandarma ekipleri Balıkesir’de yakaladı
Kütahya jandarma ekipleri Balıkesir’de yakaladı
İçeriği Görüntüle

Balıklı Mahallesi’ndeki dernek binasında gerçekleştirilen mezatta, vatandaşlar beğendiği antika eser için en yüksek fiyatı verdi.

Özellikle yakın geçmiş dönemdeki eşyaların rağbet gördüğü mezatta, radyo, süs eşyaları vatandaşların dikkatini çekti.

Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, haftanın dört günü bu mezatları düzenlediklerini söyledi.

Her mezata ilginin en yüksek seviyelerde olduğunu vurgulayan Akgün, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Mezatlara katılımın şehiriçi ile sınırlı olmadığını aktaran Akgün, “Şehirdışından da antikacı esnafı ve antikaseverler alışverişe geliyor. Dolayısıyla düzenlediğimiz mezatlarla Kütahya’nın tanıtımını da yapıyoruz. Elimizden geldiğince ve vatandaşlarımız istediği sürece mezatlarımız sürecek. Tüm Kütahya halkını ve vatandaşları davet ediyoruz.” diye konuştu.

Muhabir: Bünyamin DOĞAN